импресум

Според § 5 TMG:

J.Rother | Klosterstr.108 |D-52.146 Würselen

контакт:

Телефон / Факс : на барање
E-Mail: mail@aktuelle-news-24.de

оние: eRecht24

Општи услови (Општи услови)

Одговорност за содржината
Како давател на услуги ние сме одговорни според § 7 1 TMG за нашите сопствени содржини на овие веб-страници
одговорен за општите закони. според §§ 8 до 10 TMG ние како даватели на услуги се
не се должни, пренесени или складирани информации
ги следи или да ги испита околностите, нелегалната активност
точка. Обврски да ги избришат или го блокира користењето на информациите
според општите закони останува непроменета. А одговорност е
можно само од датумот на познавање на одредена повреда. на
Како да станете свесни за таквите повреди, ќе оваа содржина
веднаш да се отстрани.

Одговорност за врски
Нашиот сајт содржи линкови до други веб-сајтови, за кои ние не треба
влијаат. Затоа, ние не може да гарантира за овие странски содржини
преземе. е секогаш на соодветните услуги за содржината на било поврзани сајт, или
Оператори на сајтови одговорен. Поврзаните страници беа во времето на
Поврзување проверени за можни прекршувања на законот. Нелегалното содржини беа во
Времето на поврзување не е призната. Постојана контрола на содржината на
Сепак, овие поврзани сајтови не е без конкретни докази за повреда
разумни. По известувањето на повреди, ќе ги таквите врски
веднаш да се отстрани.авторски права
Содржината и дела на овие страници создадена од страна на операторите на сајтот се предмет на
на германски закон за авторско право. дуплирање, обработка на, Дистрибуција и било каков вид
на експлоатација надвор од границите на законот за авторски права бара писмена
или согласност на авторот. творец. Преземања и копии се
за приватни, не-комерцијална употреба. Доколку содржината на овој
Страница не е создаден од операторот, авторски права на трети страни да се почитуваат.
Особено, содржините на третата страна означени како такви. Ако сеуште на
да бидат свесни за кршење на авторските права, Ве молиме да се
навестување. По известувањето на повреди, ќе ги таква содржина
веднаш да се отстрани.